ZATERDAG GEKKENHUIS!!!

Ok we zijn hier om online te shoppen, maar ik kan het toch niet laten om hier even onze shoppingexperience te promoten!! Morgen wordt het namelijk echt gekkenhuis, in het hele centrum overigens. Alle winkels doen mee aan dit evenement en overal zijn luxe hapjes en extra services te vinden! Bij ons staat een hele gave styliste de hele dag ter je beschikking, ze geeft kleur en stijladviezen en heeft ook nog eens een hele grote collectie supertoffe kleding mee! (die overigens niet online te vinden is, kijk gerust op www.laubella.nl maar de handel gaat zo snel dat de leukste dingen niet online staan maar bij mij in de winkel te vinden zijn!) Dus allemaal even ouderwets de stad in zou ik zeggen!

Dit is bijvoorbeeld zo’n typische Laubella look. Gave accessoires gecombineerd met onze boots! Of wat dachten jullie van deze?

De sneakers zijn maar 49,95 (en zaterdag dus een 2e artikel voor de helft!!OOK ONLINE!! Het met parels afgewerkte shirt is echt een hot item en zo hangen er nog veel en veel meer toffe shirts tussen.

En ik kan het niet laten mijn eigen laubella favoriete item aan jullie te showen “proud to be a shoes lover”!! LOVE IT!! (ook in blauw)

Dus ik zie jullie allemaal om 10u voor de stoep liggen met tentjes, slaapzakken etc??Denk het wel he?

Dikke kus Loes, én Laury

Fb van Laubella; https://www.facebook.com/Laubella-Fashion-Styling-479763705475079/?ref=br_tf

Like if you love!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *